Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.512 Ft
Menny.:
Termék címkék: Charles Grant, film

X-files - Goblins

Ár:
1.512 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Opening the X-Files...Meet Mulder and Scully, FBI. The agency maverick and the female agent assigned to keep him in line.Their job: investigate the eeriest unsolved mysteries in modern America, from pyro-psychics to death row demonics, from rampaging Sasquatches to alien invasions. The cases the Bureau wants handled quietly, but quickly, before the public finds out what's really out there. And panics. The cases filed under 'X.'

Mulderrel és Scullyval találkoztunk, az FBI-tól. A maga útját járó, független ügynökkel és társnőjével, akit mellesleg azzal is megbíztak, hogy tartsa kordában a férfit.
Feladatuk: a modern Amerika leghátborzongatóbb, megoldatlan rejtélyeinek kibogozása. Piromániások és a siralomházak démonai, őrült bajkeverők és földönkívüli betolakodók egyaránt hozzájuk tartoznak. Mindezek az esetek, amelyeket a Hivatal gyorsan és titokban szeretne elintézni, mielőtt a közvélemény rájönne, mik történnek körülötte valójában. Mielőtt kitörne a pánik. Az esetek, melyeket X-szel jelölnek.
Mint a lidérceket. Amelyek koromfeketék. Vagy zöldek. Vagy mindig másmilyenek, mint a kaméleonok. Karjuk hirtelen kinyúlik egy fából, egy falból, kezükben megvillan a kés és átvágja az áldozat torkát. Mulder és Scully pedig elkezd nyomozni.
Szerző - Charles Grant