Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.625 Ft
Menny.:

The Woman in Black: Angel of Death

Ár:
1.625 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Autumn 1940, World War Two. Bombs are raining down, destroying the cities of Britain.

The evacuations begin, and soon children are being taken to the country for safety. Teacher Eve Parkins is in charge of one such group. The children are scared and Eve does her best to calm them, but the truth is that she too is haunted by a personal tragedy she cannot put behind her.

Their destination is Eel Marsh House. Desolate and forlorn, it is situated on a causeway and is sinking into the treacherous tidal marshes that surround it.

Far from home and with no alternative, Eve and the children move in.

But soon it becomes apparent that there is someone else in the house with them, someone Eve can't see but who is far more deadly than any number of German bombs ...

Jean és Eve, a két tanítónő nyolc árva gyerekkel a háború borzalmai elől Londonból vidékre megy. A két nőt letaglózza a sivár, hátborzongató vidék, és az elhagyatott ház. Eve-nek már az első éjjel rémálma van, hangokat hall álmában, és a gyerekek szerint az egyik fiú kísértetet látott. Hamarosan rájönnek: nincsenek egyedül, bosszúálló szellem kísérti őket. Amikor a félelmek eluralkodnak, és az egyik fiú eltűnik, Eve a helyi katonai parancsnokhoz fordul segítségért, hogy kivizsgálják mi történt.

Youtube videók