Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
749 Ft
Menny.:
Termék címkék: angol regény, Kalandregény, Thriller

From Potter's Field

Ár:
749 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Upon examining a dead woman found in snowbound Central Park, Kay Scarpetta immediately recognizes the grisly work of Temple Gault, a bold and brilliant killer from her past. Now she must hunt down a psychopath whose string of horrible murders is leading inexorably to his ultimate prey: Scarpetta herself. Even with the help of the FBI, Scarpetta knows the endgame is hers alone to play -- and it will be played on Gault's home turf, the subway tunnels beneath New York City.



A karácsony ritkán alakult jól Kay Scarpetta doktornő, Virginia állam igazságügyi orvos szakértője számára, meg sem lepődik tehát, hogy az ünnepet most sem családi körben, hanem a boncteremben tölti.

Egy újságíró bukkant rá a fiatal nő meztelen holttestére a hóban, egy befagyott szökőkútnak támasztva a New York-i Central Parkban.
Hátborzongatóan ismerős az elkövetés módja: halálos lövés a fejre, borzalmas csonkolás, közszemlére kitett holttest. Ezúttal kétség sem férhet hozzá, hogy a tettes Temple Gault, a több éve szabadon garázdálkodó pszichopata gyilkos. De vajon miért vetkőzött le szemlátomást minden ellenállás nélkül az áldozat egy elmebetegnek? Kicsoda ő?

Scarpetta doktornő állandó csapatával, Benton Wesley FBI-ügynökkel és Pete Marino rendőrkapitánnyal nyomozni kezd. Gault közben újra és újra gyilkol, egyre közelebb Kay ismeretségi köréhez, magánéletéhez. Óhatatlan a következtetés: Kayt nézte ki magának, vagy azért, mert imponálni akar neki, vagy mert meg akarja ölni. Ráadásul cinkostársa is van, akinek a révén Lucyt igyekszik becserkészni. Lucy tervezte ugyanis a CAIN-t, az FBI egész világra kiterjedő bűnügyi komputerhálózatát, amelybe a cinkostárs behatol...

A Scarpetta-trilógia harmadik kötete befejezi a Különös kegyetlenséggel és A halál oka: ismeretlen történetét, de önmagában is érthető és végigizgulható thriller. Ha Robin Cook a kórházi bűnügyek mestere, ha John Grisham a korrupciós történetek legkedveltebb szerzője, akkor Patricia Cornwell a bonctermi krimi ásza.
Szerző - Patricia Cornwell