Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
749 Ft
Menny.:
Termék címkék: angol regény, Kalandregény, Thriller

From Potter's Field

Ár:
749 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Upon examining a dead woman found in snowbound Central Park, Kay Scarpetta immediately recognizes the grisly work of Temple Gault, a bold and brilliant killer from her past. Now she must hunt down a psychopath whose string of horrible murders is leading inexorably to his ultimate prey: Scarpetta herself. Even with the help of the FBI, Scarpetta knows the endgame is hers alone to play -- and it will be played on Gault's home turf, the subway tunnels beneath New York City.A karácsony ritkán alakult jól Kay Scarpetta doktornő, Virginia állam igazságügyi orvos szakértője számára, meg sem lepődik tehát, hogy az ünnepet most sem családi körben, hanem a boncteremben tölti.

Egy újságíró bukkant rá a fiatal nő meztelen holttestére a hóban, egy befagyott szökőkútnak támasztva a New York-i Central Parkban.
Hátborzongatóan ismerős az elkövetés módja: halálos lövés a fejre, borzalmas csonkolás, közszemlére kitett holttest. Ezúttal kétség sem férhet hozzá, hogy a tettes Temple Gault, a több éve szabadon garázdálkodó pszichopata gyilkos. De vajon miért vetkőzött le szemlátomást minden ellenállás nélkül az áldozat egy elmebetegnek? Kicsoda ő?

Scarpetta doktornő állandó csapatával, Benton Wesley FBI-ügynökkel és Pete Marino rendőrkapitánnyal nyomozni kezd. Gault közben újra és újra gyilkol, egyre közelebb Kay ismeretségi köréhez, magánéletéhez. Óhatatlan a következtetés: Kayt nézte ki magának, vagy azért, mert imponálni akar neki, vagy mert meg akarja ölni. Ráadásul cinkostársa is van, akinek a révén Lucyt igyekszik becserkészni. Lucy tervezte ugyanis a CAIN-t, az FBI egész világra kiterjedő bűnügyi komputerhálózatát, amelybe a cinkostárs behatol...

A Scarpetta-trilógia harmadik kötete befejezi a Különös kegyetlenséggel és A halál oka: ismeretlen történetét, de önmagában is érthető és végigizgulható thriller. Ha Robin Cook a kórházi bűnügyek mestere, ha John Grisham a korrupciós történetek legkedveltebb szerzője, akkor Patricia Cornwell a bonctermi krimi ásza.
Szerző - Patricia Cornwell