Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS ÉS A TELJESÍTÉS FELTÉTELEI

Fizetés

Utánvéttel 

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.


Banki átutalással történő fizetés esetén a fizetést a következő bankszámlaszámra kérjük teljesíteni:
Erste Bank Zrt. BookTrader Kft 11600006-00000000-94835614
megjegyzés rovatba kérjük az e-mail címet feltüntetni.
Amint megérkezik a számlára az összeg, küldjük a csomagot.

Szállítás

A szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységes.
Az ingyenes szállítás a weboldalon található könyvekre érvényes, az egyedileg rendelt könyvek esetén a szállítási költséget a visszaigazoló e-mailben adjuk meg.

GLS futárszolgálat szállítási díjai:


Utánvételes rendelés esetén 200Ft utánvételi díjat számolunk fel
Vásárlás összege Utánvéttel Előre utalással
7 000 Ft alatt 1990 + 200 Ft 1990 Ft
7 000 Ft felett: INGYENES INGYENES


A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

Szállítás

Rendelését a nap 24 órájában leadhatja honlapunkon, csomagját a lehető legrövidebb időn belül postázzuk Önnek.

A postázást követően e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról.
GLS futárszolgálat esetén a csomag várható kézbesítése a feladást követően 1-2 munkanap.

Csomagolás

A könyveket speciális könyvcsomagoló dobozba csomagoljuk, ezzel minimálisra tudjuk csökkenteni a szállítás közbeni sérüléseket.

A csomag útját nyomon követheti a GLS honlapján, ahol a csomagszámok mezőbe az általunk elküldött csomagazonosító számot kell beírni.A Vásárlónak biztosítania kell a kiszállított termék átvételét és a kiszállított termék átvételét álaírással igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy a küldött csomag sértetlen. Amennyiben panasszal szeretne élni, azt haladéktalanul jeleznie kell az ügyfélszolgálaton.

 

Szállítási és fizetési infók

Szállítási és átvételi lehetőségek:

Választhat, hogy csomagpontba vagy házhoz kéri a megrendelését. 

 

Házhozszállítás GLS-sel:

 

    7.000Ft-tól: ingyenes a házhozszállítás, amennyiben utánvéttel szeretne fizetni, az utánvét díja: +200 Ft. A futárnak készpénzben és kártyával is lehet fizetni.

  6.999 Ft-ig: 1990 Ft a házhozszállítás díja, amennyiben utánvéttel szeretne fizetni, az utánvét díja: +200 Ft. A futárnak készpénzben és kártyával is lehet fizetni.

 

GLS csomagponton megrendelés átvétel:  

    7.000 Ft-tól: ingyenes a házhozszállítás, amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni, az utánvét díja: +200 Ft. A futárnak készpénzben és kártyával is lehet fizetni.

    6.999 Ft-ig: 1790 Ft a házhozszállítás díja, amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni, az utánvét díja: +200 Ft. A futárnak készpénzben és kártyával is lehet fizetni.

 

(FONTOS, hogy néhány csomagponton nem lehet  kártyával fizetni, viszont a csomagpont kiválasztásnál le tudod ellenőrizni, mert jelzik)

Nemzetközi csomagszállítás:

    Nemzetközi szállítás esetén csak bankkártyával tudsz fizetni.
    A szállítás költsége a rendelt termékeid tömegétől függ.
   Maximum 20 kg-os csomag rendelhető.
   Nemzetközi csomagkiszállításban a partnerünk a GLS.

Országok felosztása:

   1-es zóna országai: Ausztria, Csehország, Horvátoszág, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia
   2-es zóna országai: Belgium, Bulgária, Hollandia, Lengyelország, Luxemburg
   3-as zóna országai: Dánia, Franciaország, Írország, Olaszország

   4-es zóna országai: Észtország, Finnország, Görögország, Litvánia, Lettország, Portugália, Spanyolország, Svédország


Nemzetközi szállítási árak:

                        
1-es zóna            3.790 Ft

2-es zóna             4.990 Ft 

3-as zóna             8.990 Ft 

4-es zóna           10.990 Ft 

 

Szállításról általános információk:

 

  Munkanapokon a 17:00 óráig leadott rendelések, másnap kerülnek átadásra a futárszolgálatnak. A megrendelt könyvek a következő napon kiszállításra, vagy az átvételi pontokra kerülnek.

•  Hétvégi megrendelések esetén,  2-3 munkanapot vesz igénybe a megrendelés kiszállítása vagy csomagpontra juttatása az átvételhez. 

•  Ha csomagpontba vagy házhoz kérted a megrendelésed, a feladását követően küldünk neked egy e-mailt, amiben benne lesz a csomagszámod, amellyel nyomon követheted, hogy hol jár a megrendelésed (https://gls-group.eu/HU/hu/home) továbbá az ügyfélszolgálatuk telefonszáma. A futárszolgálat telefonszámán egyeztethetsz és elmondhatod a különleges kéréseid, amit a megrendelés leadásánál nem írtál be (Pl. nem jó csütörtökön, vagy a szomszéd fogja tudni átvenni a csomagot). Az elküldött átvételi értesítés után maximum 5 nap áll a rendelkezésedre a megrendelésed átvételére a csomagponton.

 Decemberben a futárszolgálatok leterheltsége miatt, estlegesen csúszások előfordulhatnak. Cégünk mindent határidőre összekészít és átad a Szállítóknak, de előfordulhat, hogy tőlünk függetlenül pl. az egy napos kiszállítási idő két napos teljesítéssel valósulhat meg. Amennyiben ilyen történne, megértésed és a türelmed előre is köszönjük!

 Az ajándékcsomagolás 2-3 napot vesz igénybe és csak ezt követően kerül kiszállításra a megrendelés! 

 

FIZETÉSI MÓDOK:

 

Többféle fizetési mód közül választhatsz. Bankárkártya, készpénz, átutalás és barion egyenleg.

 

Bankkártyával online:

 

  Visa

•   Mastercard

•  Amex típusú kártyával

A Barion elektronikus fizetési rendszerén keresztül biztonságosan  tudsz bankkártyával fizetni. 

Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi,  Licencazonosító: H-EN-I-1064/2013 | Intézményazonosító: 25353192

 

Átutalás:

 

A megrendelést követően, díjbekérő alapján – az átutalt megrendelési összeg beérkezte után kerül kiszállításra a kiválasztott helyre a csomag.

Bank: Cib Bank Zrt., Budapest

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-94835614  

IBAN Számlaszám (nemzetközi utalás): HU19-1160 0006 0000 0000 9483 5614

Kedvezményezett: Booktrader Kft.

Tárgy/Közlemény: a rendelés száma és a megrendelő személy teljes neve.

A vételár átutalására maximum 3 nap áll a rendelkezésedre a megrendelésedet követően. Előre utalásnál a rendelés teljesítésének ideje a jóváírási folyamat miatt megnövekszik (a lekönyvelés kb. 1-2 munkanapot vesz igénybe).

Szezonban (december) a rendelések jóváírását korlátozottan tudjuk ellenőrizni, ha gyorsan szeretnéd megkapni a csomagod válassz más fizetési módot.

 

Barion egyenleg: 

 

•  A Barion elektronikus fizetési szolgáltatásával, kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni, vagy előre feltöltött Barion egyenlegeddel mobil alkalmazással.

 

Készpénz:

 

A házhozszállításnál és csomagponton is lehet készpénzzel fizetni. Az utánvétes (készpénzes) fizetési móddal történő megrendelésre, utánvételi díjat számítunk fel, +200 Ft-ot, a megrendelés összegén és szállítási költségen felül.  

 

Át nem vett csomag:

 

Felhívjuk figyelmed, hogy a webáruházban megrendelt csomag "sikertelen kézbesítése" szerződésszegésnek minősül, melynek következményeként a webáruház az általa előzetesen kifizetett szállítási költség megtérítésére igényt tart a vásárlótól, abban az esetben is, ha a vásárlónak a szállítás "ingyenes" lett volna. A vállalkozás minden esetben fizet szállítási és csomagolási költséget a kézbesítendő csomagok után, a visszaszállítás után szintén. Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, visszautasítja, vagy részére a kézbesítés neki felróható okból adódóan nem lehetséges, a vásárlás ténylegesen NEM VALÓSUL MEG és a szállítási díjra a vállalkozás igényt tart.

Oda-vissza szállítás költsége házhozszállítás és GLS csomagpont estén: 3 580 Ft

A vásárlót megillető 14 napos indoklás nélküli elállási jog (ezen jogáról bővebben tájékozódhat az Általános Szerződési Feltételekben) gyakorlásának egyik törvény által előírt feltétele az, hogy a vásárló ezen szándékát írásban közli a vállalkozással. Mivel a csomag "át nem vétele", illetve "visszaküldése" nem meríti ki ezt a törvényi feltételt, a vásárló ezen magatartásával szerződést szeg és nem elállási jogot gyakorol, továbbá ezen jogok a termékekre, nem a szállítási költségre vonatkoznak. A szállítási költség alól csak akkor mentesül a megrendelő, ha még szállításra átadás előtt lemondja a csomagot.